🔥 KO-YARDIM.ORG 🔥 - Reklam Logo Alanı.
Neler yeni
Banner alanı
Banner alanı
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

• Önemli Başlıklara Yanıt verirken +++ tytb gibi mantıksız, kısa ve anlam içermeyen mesajlar yazanlar, sonsuz bir ceza ile karşılaşacaktır; emeklere saygı gösterilmelidir.

DETAYLI ANLATIM SQL Server 2019 & Management Studio 18 Kurulum (Resimli Anlatım)

img acıklama

DarkRed 

Kurucu Admin
S.Moderatör
Premium Üye
Aktiflik Süresi
12s 25dk
img acıklama
Değerli Üyeler;
SQL Server 2019 'un kurulumu diğer versiyonlardan çok değişik olmamasına rağmen güncel Database lerin kullanımı için SQL 2019 gerektiği için resimli olarak eklemek istedim..

SQL 2019 Express
İndirme Adresi:

SQL Server İndirmeleri | Microsoft

Microsoft SQL Server indirmelerini kullanmaya başlayın. Veri ve iş yükü ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılayan bir SQL Server denemesini, sürümü, aracı veya bağlayıcıyı seçin.
www.microsoft.com

Management Studio 18
İndirme Adresi:

Burada bulunan gizli bilgileri görmek için konuyu "YANITLAYIP BEĞEN'e" tıklamanız gerekir.

Download SQL Server Management Studio (SSMS) - SQL Server Management Studio (SSMS)

SQL Server Management Studio'yu yükleme

SQL 2019 Express Kurulumu:

Sql1

Sql2

Sql3
Sql4
Sql5

Next diyoruz ve kuruluma başlıyoruz.
Bittikten sonra Management Studio yu açıyoruz kurulumu çok basit direkt olarak Install diyoruz ve kuruyoruz.

Sql6

Management Studio 18 Kurulumu:

img acıklama

Konuyu görüntüleyenler

Üst Alt