🔥 KO-YARDIM.ORG 🔥 - Reklam Logo Alanı.
Neler yeni
Banner alanı
Banner alanı
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

• Önemli Başlıklara Yanıt verirken +++ tytb gibi mantıksız, kısa ve anlam içermeyen mesajlar yazanlar, sonsuz bir ceza ile karşılaşacaktır; emeklere saygı gösterilmelidir.

SOURCE Srgame nxwile nin V2383 v1098 Sattığı Files Source 2025

img acıklama

Admin 

Kurucu Admin
S.Moderatör
Premium Üye
Aktiflik Süresi
3g 21s 5dk
img acıklama
Merhaba dostlar
Srgame nxwile olarak adlandırılan kişi tarafından bana yanlış ve yanıltıcı bilgilerle sunduğu dosyalardır.

Not: Daha önce hiç alışveriş yapmadım ama bu sefer aldığım bir dosyayı paylaşıyorum. Bunu geçmişimi inceleyerek doğrulayabilirsiniz. Kendimi gizlemek zorunda hissetmedim.

Neden böyle bir konuyu gündeme getirdiğime gelince, şahsi olarak benimle ilgili olan özel bir durumda ortaya çıkan bir sorun yoktur.

Arkadaş satış yaptığında, sorunsuz bir şekilde istediğin dosyaları al ve eklemeni yap, kullan dediği dosyalardır. Satış sonrasında ise oyun sunucusunda meydana gelen sorunlar, kendisinin de farkında olduğu problemler olduğu halde, bunu çözemeyip bana "ben sana dosyalar satmadım, kaynak sattım, sen bunu yapacaksın" diye dönüş yaptığı dosyalardır. Anlaşmazlık, düşmanlık vb. meseleler söz konusu. Direkt açıkça bizi kandırdığı için dosyalarını paylaşmak istedim, böylece kimse zarar görmesin.

Oyun sunucusu çöküyor.

Bot sistemiyle ilgili problemler bulunmaktadır.
Oto etkinliklerinde problemler mevcuttur.
Köle ticareti
ve sahte olaylarını test edemedim bile, bu kadar düşük seviyede olduğu için inceleyip göz atın.
Herkese güzel forumlar temenni ederim.
bu dosyalar çöpmü yoksa yok ya aslında para eder 1-2 hatası var sadece mi yorumlarda paylaşırsanız kim nasıl işler yapıyor insanlar bilgilensin.
İndir
İndir

img acıklama

Konuyu görüntüleyenler

Üst Alt