🔥 KO-YARDIM.ORG 🔥 - Reklam Logo Alanı.
Neler yeni
Banner alanı
Banner alanı
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

• Önemli Başlıklara Yanıt verirken +++ tytb gibi mantıksız, kısa ve anlam içermeyen mesajlar yazanlar, sonsuz bir ceza ile karşılaşacaktır; emeklere saygı gösterilmelidir.

KAYNAK KOD Oyun içi CLAN NTS Nedir Nasıl Yapılır Full Sistem 2025

img acıklama

Admin 

Kurucu Admin
S.Moderatör
Premium Üye
Aktiflik Süresi
3g 21s 5dk
img acıklama
merhaba arkadaşlar oyun içi clan nts sistemini paylaşılan dosyalardan alamayıp kendi sisteminde eksik olan ve ekleyemen bazı arkadaşlar için anlatım sağlıyacağım.
bu sistemin amacı clanda bulunan birden fazla kişinin aynı anta IRK basmasını sağlar ancak bu sistem herkes oyundayken çalışmaz sistemin çalışma mantığı
sadece clan başkanı oyunda olacak diğer clan üyeleri offline konumda olacak şekilde ayarlanmıştır ve ayrıca clanda bulunan diğer karakterlerin yan charlarıda clanda olmaması gerekmektedır bunun için ekstra koruma eklenmiştir bu sistemde eksik olan 1 2 sistem vardır onlarda şu şekildedir.

1- clan başkanı nts basacağı zaman clanda online olan biri varsa scroll kullanımı boşa gider eğer scrol kullanımı boşa gitmesini istemiyorsanız onun için ek kod yazmanız gerekiyor.
2- aynı şekilde clan başkanı nts basacağı zaman clandaki oyuncuların yan charları clandaysa yine scrol kullanımı boşa gider ve yan karakterlerin nickleri sadece tek olarak ekranda bulunur bunu birden fazla yan karakter clandaysa nickleri belirlenmesi için ekstra kod yazılması gerekiyor bunuda düzeltebilirim yapabilirim diyen varsa ekleyebilir

onun dışında kullanımı kolay ve basittir eğer bu 2 sorunu pek fazla umursamaz bu şekilde kullanırım dersenız buyrun yok ben bu 2 sorunu da düzeltilip veya ekstra daha kullanışlı (yapılabilir) kullanmak istiyorum diyen varsa forumda ücretli yaparım diyen arkadaşlarla iletişime gecebilirsiniz. dedigim gibi bu şekildede her hangi bir sorunla karşılaşmazsınız

öncelikle işe kaynak kod kısmıyla başlamamız gerekiyor.
1212121
elinizde hangi dosya varsa gördüğünüz gibi clanntshandler.cpp oluşturuyoruz sonra
C++ kısmı

img acıklama

Konuyu görüntüleyenler

Üst Alt