🔥 KO-YARDIM.ORG 🔥 - Reklam Logo Alanı.
Neler yeni
Banner alanı
Banner alanı
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

• Önemli Başlıklara Yanıt verirken +++ tytb gibi mantıksız, kısa ve anlam içermeyen mesajlar yazanlar, sonsuz bir ceza ile karşılaşacaktır; emeklere saygı gösterilmelidir.

[KO-YARDİM ÖZEL] Arty Guard Source | v2083 | Database | Lua | Acs | Yeni Güncel Tek link 2025-2026|

img acıklama

DarkRed 

Kurucu Admin
S.Moderatör
Premium Üye
Aktiflik Süresi
12s 25dk
img acıklama
Merhaba arkadaşlar
ArtyGuard Tek link olarak sizlere paylaşıyorum Sorunsuz Build edebilrisiniz hep bir arada tek link olarak.

Piyasada ilk paylaşımda anlatım şuydu:

2018 yedeğidir Full ve eksiksizdir.
Version 2083 Piyasadaki Src 'lere göre çok çok kaliteli bir durumdadır. Geliştirici arkadaşların bu Src üzerinden gitmesini tavsiye ederim.

2020 Yedeğinide belki ilerleyen zamanlarda paylaşılabilir...

Öncelikle şunu belirteyim ArtyGuard ve SexyKo beraber geliştirmişler bir zamanlar aslında paylaşılan sexyko sourceleride bu paylaşdığım src nin alt yapısına benzemektedir.
Bu src tamamen sorunsuzdur eventler calsslar skiller görebileceğiniz en kaliteli Src 'lerdendir..

Anti cheat harika durumda içinde Cheat Engine için Skill Memory kontrolünden Tbl kontrolüne kadar her şey mevcut piyasadaki Acs lerden çok çok daha ileri seviyededir.

NOT: Src _VERSION 2083 çekin 2039 yazıyor

Hepsi bir Arada tek Linki:

Son düzenleme:
img acıklama

Konuyu görüntüleyenler

Üst Alt